Advertisement

Φωτια Ηλεια - Ξεκινάει σήμερα στο Εφετείο Πατρών η εκδίκαση της υπόθεσης ... - Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι.

Φωτια Ηλεια - Ξεκινάει σήμερα στο Εφετείο Πατρών η εκδίκαση της υπόθεσης ... - Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι.. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία.

Πρόλαβαν τη φωτιά στην Κεραία του Πύργου (PHOTOS - VIDEO ...
Πρόλαβαν τη φωτιά στην Κεραία του Πύργου (PHOTOS - VIDEO ... from www.patrisnews.com
Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα.

Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία.

Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται.

Φωτιά σε εξέλιξη στην περιοχή Λάλας του δήμου Αρχαίας ...
Φωτιά σε εξέλιξη στην περιοχή Λάλας του δήμου Αρχαίας ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη.

Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην.

Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη:

Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Φωτιά Ηλεία: Εικόνες από τις αγωνιώδεις προσπάθειες κατάσβεσης
Φωτιά Ηλεία: Εικόνες από τις αγωνιώδεις προσπάθειες κατάσβεσης from www.newsit.gr
#πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες.

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Posting Komentar

0 Komentar